Cream Cheese Ice Cream
175ml milk
120g caster sugar
125g philadelphia cream cheese
half teaspoon pure vanilla extract
1 egg
juice of half a lemon
350ml double cream
Heat the milk in a pan, and while it's getting warm, beat together the sugar, philadelphia, vanilla, and egg in a bowl. Still whisking, pour the bot milk into the cream cheese mixture and pour this back into the cleaned-out pan and make a custard in the regular way.
Pour into a bowl and let it cool, at which time add the lemon juice and then the double cream, lightly whipped.
Cover the custard closely, leave to cool, then chill for 6 hours or overnight. pour into an ice cream maker to churn for 20-25 minutes until thick. transfer to a freezer container. Freeze for 5 - 6 hours until firm.
Đăng ký:
Đăng Nhận xét (Atom)
BÁNH MÌ NHÂN PHÔ MAI TAN CHẢY
****Nhân phô mai - lòng đỏ trứng : 2 cái - đường : 80 g - muối 1 ít - bột bắp 10 g ----> (1) : quậy tan đường - sữa tươi : 500g (a)...
-
Bánh Quai Vạt Nướng Nguyên liệu: o Bột vỏ : 220g bột mì (8) + 40g dầu + 80g nước + 1m đường + 1 ít muối o Bột ruột : 150g bột năng + 60-7...
-
Chè Trứng Cút 1. Nguyên liệu: • 20 trái trứng cút • 100g đậu xanh cà • 300g củ năng • 1 miếng dừa rám • 400g đường cát trắng ( đường...
-
Bánh Cốm Nguyên liệu: • 200g đậu xanh • 250g đường cát ( hơi ngọt, có thể bớt đường ) • 100g mứt bí • 2m nước hoa bưởi • ½ m muối • 8...
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét